200+ produkter
Små skruer og samling af møbler stiller ikke så store krav, og her vil en miniskruetrækker kunne hjælpe dig langt hen ad vejen. Miniskruetrækkere er billige, lette at bruge og så kompakte, at du kan komme til i alle kroge. Men kræfterne rækker sjældent til hverken store skruer eller at bore i mursten og beton.
Når du gør-det-selv, så får du brug for en mere alsidig skruemaskine, som også kan bore. En bore-/skruemaskine med slagbor kan løse de fleste opgaver. En standard 18-volts bore-/skruemaskine har et bredt anvendelsesområde og passer til de fleste opgaver, men den kan også være lidt tung. Måske er en mindre 12 eller 14 volts maskine passende til dit behov?
Håndværkere og dig, som ikke vil gå ned på dit værktøj kan få brug for flere typer skruemaskiner – kompakt, kraftig eller måske specielle vinkel- og gipsskruemaskiner.
Efterhånden er det faktisk kun de største slagboremaskiner, som har brug for en ledning. Helt almindelige skruemaskiner og bore-/skruemaskiner bruger et genopladeligt batteri.
Det kan være praktisk med en skruemaskine med 2 batterier (eller flere), så du altid har et fuldt batteri klar.
Du kan med fordel vælge andet batteriværktøj fra samme producent, så de dyre batterier kan deles mellem maskinerne – hvis de kræver samme spænding.
En skruemaskine med moment kan indstilles til, hvor kraftigt (moment) den må spænde skruen. Det gør du ved at vride momentkransen med tallene bag selve borepatronen.
Du vil høre en høj og hakkende lyd, når maskinen ikke kan (og må) spænde skruen mere. Momentet sikrer at kærven ikke ødelægges og at skruen ikke overspændes.
Tænk har skrevet om, hvordan du får din skruemaskine til at holde længe.