93 produkter
Schnellkochtopf, Wärmeschutzgriff
Pressure Cooker, Heat Shielding Handle
Trykkogere fås i forskellige udførelser, så ... hvad du har brug for? Nogle varianter indeholder eksempelvis en dampkurv, så du kan dampe grøntsager eller andre ingredienser.
Det er vigtigt, at trykkogeren er nem at bruge og opbevare - to håndtag gør den nemmere at bære. Især en stor trykkoger på 10 liter eller derover kan let blive meget tung. Undersøg om håndtagene er aftagelige – så er den nemmere at få plads til i skabet.
Det kan også være praktisk, hvis dele af trykkogeren tåler en tur i opvaskemaskinen.
Måske har du et induktionskomfur, og så skal trykkogeren have en magnetisk bund. Led efter en trykkoger til induktion
Låget skal lukket ordentligt og sikkert, når du starter trykkogeren. Der skal være en lås på låget, så det ikke kan åbnes, når trykket er højt i gryden.
Trykkogernes størrelser varierer; de rummer cirka 2,5 liter og de største rummer 10-15 liter. Og du kan ikke fylde trykkogeren helt. Hvis du har en kapacitet på tre liter, så kan du kun fylde den med to liter. Her er en tommelfingerregel:
4,5 liter er nok til to personer
6 liter er nok til fire personer
+10 liter passer til en større familie
Husk, at Beregningerne ovenfor tager udgangspunkt i en portion pr. Person. Så det kan være en god idé at vælge en lidt større, hvis du vil kunne lave mere mad på én gang – måske én stor portion om ugen.
Hos Samvirke har de skrevet om, hvordan du bruger en trykkoger.
Du har set 48 af 93 produkter.
Annonce