• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkken
  4. Køkkentilbehør
  5. Køkkenudstyr
  6. Skærebrætter
  7. Rød Skærebrætter

Rød Skærebrætter

Prøv fleksible betalinger med

Lær hvordan
Filtrer
  • Køkkentilbehør
  • Køkkenudstyr
  • Køkkentermometre
  • Krydderikværne
  • Skrællere, Hakkere & Rivejern
  • Skærebrætter
  • Køkkenrulleholdere
  • Ovnfaste fade
Produktegenskaber
Mål

53 produkter

Rød Skærebrætter Hay M Skærebræt 30cm
Trender

Hay M Skærebræt 30cm

Rektangulær, Plast, Rød

149 kr.
9butikker
Rød Skærebrætter Dorre Billy Skærebræt

Dorre Billy Skærebræt

Rektangulær, Træ

139 kr.
6butikker
Rød Skærebrætter Hendi HACCP, Beidseitig nutzbar, eine Schneidebrett
-121 kr.

Hendi HACCP, Beidseitig nutzbar, eine Schneidebrett

Rechteckig, Kunststoff, Rot

238 kr.359 kr.
5butikker
Rød Skærebrætter Hendi i 1/1 gn eller 1/2 gn rød Skærebræt

Hendi i 1/1 gn eller 1/2 gn rød Skærebræt

Rektangulær, Plast, Rød

95 kr.
4butikker
Rød Skærebrætter Joseph Joseph Cut & Carve Plus 29x41 cm - Rød Skærebræt

Joseph Joseph Cut & Carve Plus 29x41 cm - Rød Skærebræt

Rektangulær,Non-slip, Rød, Pink

211 kr.
4butikker
Rød Skærebrætter Applicata Tapas Bestyrelsen Skærebræt

Applicata Tapas Bestyrelsen Skærebræt

Brun

326 kr.
4butikker

Tre tips, når du skal købe et skærebræt

De to mest brugte materialer er træ og plast, for de er begge skånsomme mod dine køkkenknive.

  • Et skærebræt af træ er både et miljøvenligt valg – men også et hygiejnisk valg. Kommer det med hygiejnen bag på dig? Træ er antibakterielt i sig selv, men det tørrer også bakterierne ud, så de ikke kan overleve. De mikroskopiske stykker træ, som frigives, når kniven rammer skærebrættet, nedbrydes uden problemer i naturen. Men træ tåler ikke en tur i opvaskemaskinen.

Hos Trae.dk har de skrevet om hygiejniske skærebrætter af træ, og så tænker du måske … “Ja! Det er da klart at Træ- og møbelindsutrien siger det”. Men det gør Teknologisk institut også.

  • Et skærebæt af plastik er både let at håndtere og tåler en tur i opvaskemaskinen. Det kan også være smart med et sæt med forskellige farver – én farve til hver sin fødevare. Plastik har dog en miljømæssig udfordring, fordi det afgiver mikroskopiske stykker plast i takt med at knivene slider skærebrættet – og når det vaskes op.

  • Marmor, skifer, stål eller glas er bedst til anretning, da de kan ødelægge dine knive.

Det mest hygiejniske er at have flere forskellige skærebrætter, især så du holder kød, grønt og smøring af madpakker adskilt.

Råvarer som fisk, ost og løg er slemme til at afgive smag til det, som efterfølgende skæres på skærebrættet.

Det kan være praktisk med en holder eller et stativ, der passer til dine skærebrætter.

  • En saftrille leder kødsaft eller vand fra grøntsager væk fra skærefladen, og modvirker spild på køkkenbordet.
  • Et skærebræt med skuffe er lidt højere, for at gøre plads til en skål eller bakke, som kan trækkes ud. Skålen kan bruges til at skrabe affald ned i, eller at opsamle kødsaft og vand.
  • Håndtag gør det lettere at få fat på og flytte dit skærebræt.
  • Et skærebræt med gummifødder står bedre fast, men det er lidt upraktisk, hvis du vil bruge begge sider.

Du har set 48 af 53 produkter.

Annonce