Black Friday-tilbud fra tusindvis af butikker samlet ét sted!
På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste symaskiner til dine behov og krav. Brug vores nyttige kategorifiltre til at indsnævre dine valg baseret på funktioner, pris og mærke. Du kan sammenligne produkter side om side for at se forskelle og ligheder tydeligt. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt i andres oplevelser med forskellige symaskiner. Vores tjeneste gør det nemt for dig at træffe den rigtige beslutning ved at give dig adgang til omfattende information og brugervenlige værktøjer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren syerske, guider vi dig gennem processen, så du kan vælge den symaskine, der passer bedst til dine projekter.
300+ produkter
Vil du bare kunne lappe, reparere og måske sy et gardin, så er det ofte nok med en simpel symaskine med *ligesting og zigzag.
Hvis du derimod vil kunne sy dit eget tøj, bør du vælge en maskine med mere avancerede funktioner.
På en mekanisk symaskine indstilles stinglængde og –bredde helt manuelt få knapper. Den er nem at bruge og derfor også en god symaskine til begyndere.
En elektronisk symaskine kan klare det hele selv ved et tryk på en knap – også et godt valg for begyndere. Her er flere funktioner, og prisen er normalt højere end en mekanisk symaskine.
En computerstyret symaskine er endnu mere avanceret. Via et display programmerer du selv, hvordan den skal sy. Nogle varianter kan endda brodere en smule. Her vil den erfarne bruger, der vil kunne designe sit eget tøj, føle sig hjemme.
En overlockmaskine giver sømme på tøj og gardiner en flot finish. Men den er mere et supplement til de andre typer maskiner.
Mange symaskiner er meget tunge. Tænk over det, hvis du ikke har er dedikeret eget hobby- eller syrum, hvor den kan stå permanent.
En mere avanceret maskine har mange flere forskellige sømme.
Hvis du vil sy knaphuller i tøj, så skal din symaskine have den funktion. Tjek også, hvilken teknik den anvender.
Og skal du sy i ærmer og i halsudskæringen, så er det lettest med en symaskine med friarm.
Hvis du ved, at du vil sy i tykt stof og måske endda læder, så skal din maskine også kunne klare det. Vælg derfor en type, der giver dig mulighed for at justere trykfodstrykket efter stoffets tykkelse.
Er det længe siden du tog dit symaskinekørekort? Vi har fundet en del gratis tips til at lære bruge symaskinen hos YouTube kanalen Sy Nu.