Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste løvsuger til dine behov. Du kan nemt sammenligne forskellige modeller og læse brugeranmeldelser for at træffe den rigtige beslutning. Vores filtre gør det enkelt at finde præcis den løvsuger, der passer til din have og dine krav. Uanset om du har brug for en kraftig model til store områder eller en kompakt version til mindre opgaver, guider vi dig til det rette valg. Start her for at finde de bedste tilbud og få mest muligt ud af din investering.
300+ produkter
Mange maskiner kan både blæse og suge, og nogle har også en indbygget kværn. Men formålet er altid det samme – at fjerne blade fra din græsplæne, terrasse og indkørsel.
En løvsuger på batteri et let at tage med, og den passer godt til den lille have uden store mængder våde blade. Den mindre effekt kan bedst håndtere tørre løvbunker eller enkelte fugtige blade.
En løvsuger med ledning er til dig, der vil have en kraftig løvblæser, men som vil undgå ulemperne ved en benzindrevet – ikke mindst prisen. Området skal helst være let fremkommeligt, så forlængerledningen kan følge med.
En løvsuger til benzin er både kraftfuld og mobil, og den flytter både tunge og våde bunker af blade. Ulemperne er udstødningsgasser, vibrationer, høj lyd og mere vedligeholdelse.
Nogle løvsugere leveres med betjeningsknapper, indstillinger og funktioner, der gør det muligt for dig at gøre andet end kun at fjerne blade. Hvis du eksempelvis vil kunne blæse med lavere effekt for at skåne følsomme bede eller med maksimal effekt for også at blæse grus væk, så skal du vælge en løvblæser, der tilbyder dette.
Du sætter sikkert pris på en ryddelig have, hvis du overvejer en løvsuger, men måske deler naboen ikke din entusiasme. Lydniveauet påvirkes af konstruktion, brændstoftype og motorstørrelse. Uanset hvad, så husk et høreværn.
Hos Gør det selv har de skrevet lidt om, hvordan du bruger en løvsuger.
En løvblæser drives af en motor, der er placeret inde i løvblæseren, og den trækker luft ind, som derefter føres ud gennem løvblæserens mundstykke med et højt tryk. Dette giver dig mulighed for at fjerne blade fra græsplænen eller indkørslen.
Typisk har benzindrevne løvblæsere en totaktsmotor, hvilket betyder, at du skal vælge olieblandet brændstof. Mange anbefaler alkylatbenzin. Du bør dog læse manualen for netop din model for at se, hvilken type der passer til din specifikke løvblæser.
Prisen på løvblæsere varierer alt efter drivkilde, motorkraft og størrelse. Du kan finde basismodeller til omkring 600-700 kr., og hvis du allerede har et passende batteri derhjemme, kan du købe en løvblæser til omkring 500 kr. Hvis du vil have en lidt kraftigere model, skal du lede i tusindkronersklassen og opefter. Kraftfulde brændstofdrevne modeller koster omkring 3.000 kroner.
Hvilken løvblæser der er bedst afhænger af, hvordan du har tænkt dig at bruge den. Brændstofdrevne løvblæsere er ofte de mest kraftfulde, hvilket er godt, hvis du skal blæse store mængder blade eller våde blade væk. Batteridrevne modeller er mere miljøvenlige og fås i forskellige ydelsesklasser, hvor de mest enkle primært kan klare små mængder tørre blade, mens de mest kraftfulde også kan blæse våde blade væk. Hvis du for eksempel skal bruge løvblæseren til at rengøre terrassen eller til at blæse opkørslen til garagen ren, kan du fint bruge en af disse. Se gerne på vores test af løvblæsere for at sammenligne forskellige modeller og finde den, som passer bedst til dine behov.